Ga naar:Wireless

Bezoek onze virtuele nexy beursstand.

We betreuren het ten zeerste dat de LogiMAT-vakbeurs voor procesbeheer dit jaar is afgelast vanwege de  verhoogde kans op uitbraken van het coronavirus en dat we u niet het gebruikelijke persoonlijke advies ter plaatse kunnen geven. Om ondanks deze omstandigheden een persoonlijke uitwisseling van informatie mogelijk te maken en onze nieuwe producten aan u te kunnen presenteren, hebben wij onze beursstand digitaal voor u voorbereid.

Bezoek onze virtuele beursstand en leer meer over onze innovaties op het gebied van draadloze sensornetwerkoplossingen. Wij tonen u online-toepassingen in de moderne productie zoals de automatisering van materiaalstromen door het nexy eKanban-systeem of de optimalisatie van BTS-vloten door de introductie van het geautomatiseerde "wake-up"-signaal via de draadloze sWave.NET®-technologie. Via het draadloze netwerk kunnen inactieve of ongebruikte bestuurderloze transportvoertuigen in een "deep-sleep"-modus worden gezet, waarbij slechts een minimum aan energie wordt verbruikt.

Ontdek onze virtuele beursstand vandaag nog of neem contact met ons op via nexy@steute.com voor een persoonlijk gesprek.

We kijken er naar uit om van u te horen!

Bestanden:
bezoek onze virtuele nexy beursstand..pdf
« terug