APPLIED INTELLIGENCE

steute is een modern technologiebedrijf dat producten en oplossingen van de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties wil aanbieden. Met ongeveer 400 medewerkers ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige schakelapparatuur en sensoren voor industriële automatisering en specifieke en intuïtieve besturingssystemen voor de medische technologie.

In tijden van digitale veranderingen worden componenten en systemen steeds intelligenter en worden ze steeds meer geïntegreerd in netwerken en platforms. steute heeft deze ontwikkeling al in een vroeg stadium onderkend en heeft zijn bestaande componentenportfolio uitgebreid met systeemoplossingen en -diensten.

Voor toepassingen in de industrie en logistiek hebben wij onze intelligente draadloze sensornetwerkoplossing "nexy" ontwikkeld: de betrouwbare IoT-systeemoplossing voor mobiele registratie, overdracht en beheer van sensorgegevens.

In de medische technologie werken we al samen met onderzoekspartners aan de dynamische netwerkvorming van medische apparatuur om de genetwerkte operatiekamer van de toekomst te realiseren.

Als middelgroot bedrijf kunnen we snel reageren op de wensen van onze klanten en op markttrends. Flexibiliteit en klantnabijheid zijn voor ons belangrijke succescriteria. Met onze innovatieve producten en nieuwe technologieën leveren wij wereldwijd een waardevolle bijdrage aan de volgende ontwikkelingsfase in onze doelsectoren.

Kroniek

steute vandaag de dag

Vacatures