Veilige schakelapparaten voor complexe en kritieke toepassingen

Volgens dit motto werken ca. 300 steute-medewerkers aan de ontwikkeling en productie van geavanceerde, praktische en duurzame schakelapparaten. Omdat wij ons altijd op onze klanten richten, is ons bedrijf in de loop der jaren gestaag en duurzaam gegroeid. Deze ontwikkeling zullen we voortzetten – samen met onze klanten.

Onze standplaats Löhne ligt in Oost-Westfalen, een centrum van de Duitse machinebouw en elektrotechnische industrie. Hier bevinden zich competente professionals die met toewijding innovatieve producten ontwikkelen en vervaardigen. Hier bevinden zich ook gerenommeerde universiteiten en andere onderzoeks- en onderwijsinstellingen met wie we goede contacten onderhouden.

In bijna alle industrielanden en opkomende landen beschikt steute over goed opgeleide professionals die deskundig advies en een snelle service garanderen. Onderdeel van onze bedrijfscultuur is de nauwe en vertrouwensvolle samenwerking met de zakelijke partners. We maken gebruik van onze expertise om bij te dragen aan uw succes!

Kroniek

steute vandaag de dag

Vacatures