DE NIEUWE BATTERIJGEVOEDE DRAADLOZE VOETSCHAKELAARGENERATIE
Zó energiezuinig, dat opladen niet meer nodig is

steute Meditec heeft een nieuwe serie draadloze voetschakelaars geïntroduceerd voor universele toepassing in de medische technologie. De gebruikersinterfaces van deze serie zijn zó energiezuinig, dat ze kunnen worden gebruikt met gewone, in de handel verkrijgbare batterijen. Tegelijkertijd wordt een zeer hoge mate aan veiligheid en beschikbaarheid bereikt.

meer

DE GENETWERKTE OPERATIEKAMER
Alle mogelijkheden op één scherm

Het dynamische netwerk van medische apparaten – of, op het niveau van de bediener, de interoperabiliteit van gebruikersinterfaces – is een van de ontwikkelingsdoelen van het initiatief OR.NET e.V, waarin steute Meditec als verbonden partner meewerkt.

meer

Producten

Meditec

In de operatiekamer, bij de diagnose en in dokterspraktijken moeten medische hulpmiddelen intuïtief kunnen worden bediend, zodat de arts en het personeel zich zoveel mogelijk kunnen richten op de patiënt en de operatie.

In dit zeer veeleisende toepassingsgebied van mens-machine-interfaces kan steute bogen op uitgebreide knowhow. De divisie Meditec produceert niet alleen een standaardaanbod voor de voet- en handbediening van medische apparatuur, maar ook een verscheidenheid aan klantspecifieke instelvoorzieningen voor zeer complexe en steeds vaker draadloze toepassingen, bijv. in de chirurgie en oogheelkunde.

Alle steute-bedieningssystemen voor medische technologie voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie en beschikbaarheid. Ze worden vervaardigd conform het gecertificeerde kwaliteitsbeheersysteem EN ISO 13485 voor medische hulpmiddelen.

Primeur op de Medica 2018 /Nieuwe serie draadloze voetschakelaars met batterijvoeding
Video "De genetwerkte operatiekamer"
Video “Intuïtieve bedieningssystemen voor de medische technologie”