NEW BATTERY-POWERED GENERATION OF WIRELESS FOOT CONTROLS
Maximum efficiency, charging unnecessary

steute Meditec has launched a new series of wireless foot controls for universal use in medical equipment. The user interfaces in this series are so energy-efficient that they can be powered using conventional batteries. At the same time, they achieve very high safety and availability levels.

meer

DE GENETWERKTE OPERATIEKAMER
Alle mogelijkheden op één scherm

Het dynamische netwerk van medische apparaten – of, op het niveau van de bediener, de interoperabiliteit van gebruikersinterfaces – is een van de ontwikkelingsdoelen van het initiatief OR.NET e.V, waarin steute Meditec als verbonden partner meewerkt.

meer

Producten

Meditec

In de operatiekamer, bij de diagnose en in dokterspraktijken moeten medische hulpmiddelen intuïtief kunnen worden bediend, zodat de arts en het personeel zich zoveel mogelijk kunnen richten op de patiënt en de operatie.

In dit zeer veeleisende toepassingsgebied van mens-machine-interfaces kan steute bogen op uitgebreide knowhow. De divisie Meditec produceert niet alleen een standaardaanbod voor de voet- en handbediening van medische apparatuur, maar ook een verscheidenheid aan klantspecifieke instelvoorzieningen voor zeer complexe en steeds vaker draadloze toepassingen, bijv. in de chirurgie en oogheelkunde.

Alle steute-bedieningssystemen voor medische technologie voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie en beschikbaarheid. Ze worden vervaardigd conform het gecertificeerde kwaliteitsbeheersysteem EN ISO 13485 voor medische hulpmiddelen.

Primeur op de Medica 2018 /Nieuwe serie draadloze voetschakelaars met batterijvoeding
Video "De genetwerkte operatiekamer"
Video “Intuïtieve bedieningssystemen voor de medische technologie”