EXTREME
Emergency pull-wire switches
and belt alignment switches
for safety in conveyor technology

meer

EXTREME
Explosieveilige schakelapparatuur en sensoren voor -40 °C / -60 °C

Explosiebescherming, functionele veiligheid en ongunstige omgevingsomstandigheden zoals vochtigheid, koude en corrosieve media: Er zijn toepassingen die échte specialisten onder de schakelapparaten nodig hebben.

meer

EXTREME
Wij bewaken de boel op de achtergrond.
Voor de voedingsindustrie.

meer

Producten

Extreme

Waar andere schakelapparatuur op grenzen stuit, zijn de series uit de divisie Extreme juist in hun element. Omdat ze vanaf de grond af aan zijn opgebouwd voor toepassing bij bijv. extreme temperaturen, in explosiegevaarlijke zones, in de hygiënegevoelige levensmiddelenproductie of in zwaar vervuilde productiezones. Voorbeelden uit dit uitgebreide aanbod zijn veiligheidssensoren in de beschermingsgraad IP 69, trillingsbestendige Hall-sensoren, "dompelbestendige" voetpedalen in beschermingsgraad IP 68, zware trekkettingnoodschakelaars voor nachtmijnbouw en zoutnevelresistente positieschakelaars in beschermingsgraad IP 66.

Een zwaartepunt in deze divisie vormen schakelapparaten voor gebruik in explosiegevaarlijke zones welke zijn gecertificeerd conform de Europese en internationale normen, zoals ATEX, IECEx en landspecifieke voorschriften, zoals EAC en NEPSI.

Nieuwe catalogus “Products for shipbuilding and port technology”
"Trekkoordnoodschakelaars en bandscheefloopschakelaars ter beveiliging van de transporttechniek"
"Schakelapparaten en sensoren voor de voedingsindustrie"