EXTREME
Nieuwe noodstop-trekkoordschakelaars en bandscheefloopschakelaars ZS 92

De hoogste betrouwbaarheid onder ongunstige omgevingsomstandigheden zoals vochtigheid, kou en corrosieve media. Er zijn toepassingen die een échte specialist onder de schakelapparaten nodig hebben: onze nieuwe ZS 92-serie.

meer

EXTREME
Explosieveilige schakelapparatuur en sensoren voor -40 °C / -60 °C

Explosiebescherming, functionele veiligheid en ongunstige omgevingsomstandigheden zoals vochtigheid, koude en corrosieve media: Er zijn toepassingen die échte specialisten onder de schakelapparaten nodig hebben.

meer

Producten

Extreme

Waar andere schakelapparatuur op grenzen stuit, zijn de series uit de divisie Extreme juist in hun element. Omdat ze vanaf de grond af aan zijn opgebouwd voor toepassing bij bijv. extreme temperaturen, in explosiegevaarlijke zones, in de hygiënegevoelige levensmiddelenproductie of in zwaar vervuilde productiezones. Voorbeelden uit dit uitgebreide aanbod zijn veiligheidssensoren in de beschermingsgraad IP 69, trillingsbestendige Hall-sensoren, "dompelbestendige" voetpedalen in beschermingsgraad IP 68, zware trekkettingnoodschakelaars voor nachtmijnbouw en zoutnevelresistente positieschakelaars in beschermingsgraad IP 66.

Een zwaartepunt in deze divisie vormen schakelapparaten voor gebruik in explosiegevaarlijke zones welke zijn gecertificeerd conform de Europese en internationale normen, zoals ATEX, IECEx en landspecifieke voorschriften, zoals EAC en NEPSI.

De steute-bedrijfsafdeling "Extreme": Lage temperaturen tot -60 °C en explosiebeveiliging
Nieuwe flyer "GFSI Extreme"
steute Extreme Video