EXTREME
Beveiliging van machines en apparatuur in de bulkgoederenindustrie

meer

EXTREME
Beveiliging van de
transporttechniek

meer

EXTREME
Schakelaars en sensoren
voor scheepsbouw en haventechnologie

De Extreme-producten van steute worden getest in soms buitengewone veldtests die verder gaan dan het normale niveau om een maximale bruikbaarheid in de maritieme sector te garanderen.

meer

EXTREME
Wij bewaken de boel op de achtergrond.
Voor de voedingsindustrie.

meer

EXTREME
Explosieveilige schakelapparatuur en sensoren voor -40 °C / -60 °C

Explosiebescherming, functionele veiligheid en ongunstige omgevingsomstandigheden zoals vochtigheid, koude en corrosieve media: Er zijn toepassingen die échte specialisten onder de schakelapparaten nodig hebben.

meer

Producten

Extreme

Waar andere schakelapparatuur op grenzen stuit, zijn de series uit de divisie Extreme juist in hun element. Omdat ze vanaf de grond af aan zijn opgebouwd voor toepassing bij bijv. extreme temperaturen, in explosiegevaarlijke zones, in de hygiënegevoelige levensmiddelenproductie of in zwaar vervuilde productiezones. Voorbeelden uit dit uitgebreide aanbod zijn veiligheidssensoren in de beschermingsgraad IP 69, trillingsbestendige Hall-sensoren, "dompelbestendige" voetpedalen in beschermingsgraad IP 68, zware trekkettingnoodschakelaars voor nachtmijnbouw en zoutnevelresistente positieschakelaars in beschermingsgraad IP 66.

Een zwaartepunt in deze divisie vormen schakelapparaten voor gebruik in explosiegevaarlijke zones welke zijn gecertificeerd conform de Europese en internationale normen, zoals ATEX, IECEx en landspecifieke voorschriften, zoals EAC en NEPSI.


Ontdek onze themawerelden

"Beveiliging van machines en apparatuur in de bulkgoederenindustrie"
"Schakelaars en sensoren voor scheepsbouw en haventechnologie"
"Beveiliging van de transporttechniek"